Maler-pris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.647 anbefalinger
På platformen har vi 97.749 håndværkere
Vi har indsamlet 376.113 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvis du er interesseret i at vide, hvad din maleropgave koster, eller mangler du et sammenligningsgrundlag, så kan du med fordel benytte vores hurtige og nemme online beregner.

På Maler-pris.dk kan du få indblik i, hvor meget en maler koster. Malerpriser varierer fra opgave til opgave, afhængig af omfang, tidsforbrug, materialer, og ikke mindst det geografiske område, repræsenteret her som Brøndby. Uanset om det drejer sig om at male vægge, køkkenlåger, eller et trægulv, leverer prisberegneren kun en vejledende pris. For mere specifikke projekter, såsom at male fliser i badeværelset eller anvendelse af en malersprøjtepistol til større flader, kan et konkret tilbud fra et lokalt malerfirma i Brøndby se noget anderledes ud. Vi samarbejder med flere erfarne malerfirmaer i Brøndby, der tilbyder tilpassede løsninger, der dækker alle behov fra enkelte vægge til hele bygninger. Disse tilbud tager højde for den unikke natur af hvert projekt, herunder valg af materialer som vandbaseret maling eller specialudstyr som højtrykssprøjter, der kan være nødvendige for at opnå det bedste resultat, selv når det gælder komplekse opgaver som at male mønstre på vægge eller male udendørs træværk.

Malerfirmaernes priser kan også variere, afhængigt af om de skal male et helt lejlighedskompleks, udvendigt træværk eller specialprojekter som maling af møbler eller køkkenbordplader. Derfor er det vigtigt at have adgang til et lokalt malerfirma i Brøndby, der kan tilbyde både vejledende priser og skræddersyede tilbud, der passer til de specifikke krav og økonomiske overvejelser i dit område.

Indvendige maleropgaver
  1. Under ‘Maleropgaver – indvendigt’ vælger du ‘Vægge, lofter og/eller træværk’

  2. Vælg de opgaver, som prisen skal inkludere, og indtast væggenes/lofternes areal i m2.

  3. Vælg evt. ‘Træværk og paneler’ under kategorien ‘Yderligere info’, og indtast antal vinduer, fodpaneler mv.

  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.

  5. Du får nu din vejledende pris pr. mail.

Udvendige maleropgaver

  1. Under ‘Maleropgaver – udvendigt’ vælger du ‘Facader og træværk’

  2. Vælg facadetype, og indtast antal m2, og/eller indtast antal vinduer, der skal males.

  3. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.

  4. Du får nu din vejledende pris pr. mail.
Fraflytningspakke
  1. Under ‘Fraflytningspakke’ vælger du ‘Malerarbejder ved fraflytning’

  2. Vælg istandsættelsens omfang.

  3. Indtast gulvarealet i m2.

  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.

  5. Du får nu din vejledende pris pr. mail.
Sådan indhenter du et konkret tilbud fra en maler

Vil du også gerne have et konkret tilbud på din maleropgave, så kan vi også hjælpe dig med dette – helt gratis.


Når du indtaster din opgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger, sørger en af vores medarbejdere for at ringe dig op. Medarbejderen vil tilbyde dig at arrangere et gratis møde med en maler fra dit eget lokalområde, som kan give et godt tilbud på din maleropgave.


Vi samarbejder med professionelle malere og malerfirmaer over hele landet. Vores samarbejdspartnere er interesserede i at møde nye kunder og give konkurrencedygtige tilbud til vores brugere. Maleren kommer hjem til dig – du bestemmer tidspunktet. Det er hurtigt, nemt og helt gratis at indhente et tilbud gennem Maler-pris.dk.

Findes din ønskede opgave ikke i prisberegneren?

r du interesseret i at få et konkret tilbud på din maleropgave? Vi kan hjælpe dig med at arrangere dette – helt gratis. Indtast simpelthen din opgave i vores prisberegner sammen med dine kontaktoplysninger, og en af vores dedikerede medarbejdere vil kontakte dig. Denne medarbejder vil tilbyde at arrangere et gratis møde med en lokal maler fra Brøndby, som er erfaren i at udføre malerarbejde såsom at male vægge, køkkenlåger eller endda trægulve. Du vil modtage et konkurrencedygtigt tilbud fra en professionel maler, der tilbyder fleksibilitet med hensyn til tid og sted for mødet. Vores netværk omfatter malerfirmaer fra hele landet, og vi sikrer, at du får det bedste match til din opgave.

Står din ønskede opgave ikke i prisberegneren? Ingen bekymring. Hvis din opgave er mere specifik, som at male badeværelsesfliser eller en hel lejlighed, kan du detaljeret beskrive dit projekt på Prisberegning.dk. Udfyld vores beskrivelsesformular med dine nøjagtige behov, og send din forespørgsel til os. Herefter vil en af vores medarbejdere hurtigst muligt kontakte dig, guide dig igennem processen, og tilbyde et møde med en kvalificeret maler.

Vores tjeneste er designet til at være brugervenlig og effektiv, hvilket sikrer, at du nemt kan navigere i valget af malerarbejde, uanset om det drejer sig om at male en enkelt væg i stuen, hele udendørs træværk, eller få malet hele din ejendom i Brøndby. Alle disse tjenester er gratis, og du kan forvente at modtage tilbud, der er skræddersyet til dine specifikke behov og budget.

Beskriv din opgave her.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice eller telefonsupport.

 
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice på telefonnummer 70 22 80 14.

Eller send en email til info@haandvaerker.dk


Telefonsupport

Du er også velkommen til at ringe til vores telefonsupport på 50 37 50 56.

Mandag – Torsdag kl. 8-21

Fredag – Søndag kl. 11-18